skip to main | skip to sidebar

Qui som

Arquitectes i Consultors d'Estructures, S4 neix amb la voluntat de donar el millor servei en l'àmbit de les estructures per edificació.

Marc Bàrbara Sirera i Santi Tarrasón i Cerdà són els professionals que hi ha al darrera d'aquesta nova signatura.
Des de la fundació, ara fa deu anys, de la societat Essa Quatre Arquitectes, SL hem anat desenvolupant la nostra activitat com a calculistes d'estructures. Amb l'experiència contrastada i consolidada en el càlcul d'estructures després d'aquests anys d'exercici, la creació d’aquesta nova societat significa un canvi orientat a millorar els serveis oferts fins ara en l’àmbit dels projectes d’estructures.

Arquitectes i Consultors d'estructures, S4 neix amb l'objectiu de millorar la qualitat dels nostres serveis i la confiança i fidelitat dels nostres clients, i amb una filosofia basada en l'aplicació de la millora contínua, la formació continuada del personal i la investigació de nous mètodes i aplicacions.

Hem ampliat l'oferta de serveis com a consultors d'estructures i hem ampliat nous sistemes de gestió i control de qualitat dels nostres projectes.
Treballem conjuntament amb els autors del projecte, col·laborant amb tots els tècnics intervinents i, sempre que sigui possible, en totes les fases per aconseguir les solucions idònies per a cada cas en funció de la tipologia de l'edifici, complexitat, entorn,...
Valorem especialment el tracte personalitzat amb els nostres clients, de manera que ens convertim en els seus col·laboradors més que en els proveïdors o calculistes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada