skip to main | skip to sidebar

dimarts, 5 de juny del 2012

Novetats ITE-fàcil i fi del període de prova

Al mes de sortir ITE-fàcil vam fer un post amb consells d'ús i explicant les millores que estàvem introduint (el podeu llegir aquí). Ara, passats uns mesos, ja podem dir que ITE-fàcil està plenament operatiu, i volem agraïr la col·laboració de tots els usuaris i participants a les jornades ITE-fàcil que amb les seves aportacions han permès millorar el programa.
Finalitzat el període de prova, si encara no l'heu fet, tindreu l'ocasió de realitzar un informe gratuït, i si encara no sou usuaris us podeu registrar aquí

A continuació un resum de les millores realitzades:

Ampliació d'apartats existents:
-  Fotografies: s'han afegit peus de foto i ampliat el número de fotografies. Per cada apartat s'hi poden afegir fins a tres fotos.

- Descripció: S'ha afegit aquest camp a tots els apartats.
Els camps i llistes seleccionables s'han deixat per prendre notes durant la inspecció i hem afegit aquest nou camp per poder redactar sense cap limitació de longitud ni de caràcters. 
 Nous apartats:
-Façanes: es creen 3 noves façanes, permetent la descripció de fins a 4 façanes diferents, amb 3 imatges a cada una.
- Cobertes: Ara es poden descriure fins a 4 cobertes diferents, amb 3 imatges a cada una.
- Mitgeres i patis: Podeu descriure 3 mitgeres i 4 patis diferents
 
- Recomanacions: de moment no és obligatòria la inclusió de recomanacions a l'Informe, però en qualsevol moment l'Agència de l'Habitatge obligarà a introduïr-les.
Hem decidit incloure la possibilitat d'afegir les recomanacions a l'informe, sempre a criteri del tècnic redactor. En aquest sentit hem inclòs un seguit de recomanacions de manteniment comuns perquè pugueu seleccionar i afegir les que considereu oportunes.


Desitgem que us sigui útil i esperem les vostres aportacions per seguir millorant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada